Víkendovka CSŠJB v Liberci

Osm odvážných žáků z Církevní střední školy sv. Jana Boska v Praze – Karlíně spolu s dvěma salesiánkami Zuzkou a Evou se vydalo o prvním březnovém víkendu poprvé na víkendovku do Liberce. Byli z různých tříd, a tak měli možnost se navzájem více poznat. Dáme jim tedy slovo:
“Při příjezdu do Liberce nás přivítal sníh, který už v Praze dávno nebyl. Bydleli jsme na faře v Ruprechticích. Po večeři jsme hráli seznamovací hry a venku ve tmě jsme zachraňovali světlo svíce při hře Slunovrah. Den jsme ukončili děkováním za malé a velké věci v našich životech.
Dopoledne jsme si povídali o tom, jak být lepším člověkem. Potom jsme se vydali na výlet po modré značce až do ZOO, kde nás upoutala spousta mláďat různých druhů zvířat. Cestou jsme si užili koulovačku a různé hry. Večer jsme zpívali písně s kytarami a stavěli sněhuláka „Františka“. Den jsme ukončili vzájemným požehnáním. V neděli po mši a brzkém obědě jsme se spokojeni vydali na cestu zpět do Prahy. Už se těšíme na příští víkendovku.”
Takže dle jejich zprávy se vrátili spokojení, stejně jako naše sestry. Takže zase za měsíc, těsně před Velikonoci, si to zopakujeme, dá-li Pán, ve Zdicích. Třeba se přidají i další odvážlivci 🙂