Zahradní slavnost v Plzni

Každý konec školního roku je spojen s momentem zastavení, poděkování, oslavy toho, co se nám společně podařilo. Letošní Zahradní slavnost jsme prožili v nedalekém KVK centru. Ačkoliv jsme se dnem trefili na Medarda, zrovna to odpoledne bylo polojasné a bez deště, což se nedá říct o dnech předcházejících a následujících. Tím už naše vděčnost začala….

Šikovní a silní kluci i muži nám pomáhali nanosit a zase uklidit vše, co k slavnosti patří. Uprostřed  zahrady byla spousta laviček a velké ohniště, kde bylo možné si opéct to,  co si kdo přinesl. Zdravou stránku stravy nabízel gril a zeleninové špízy nebo Hermelín. Stálou frontu jsme měli u točené cukrové vaty, Kofoly a Citronády.

Setkání ve své polovině obohatil kytarový kvintent, který společně s Hankou Koudelkovou nabídl přítomným možnost zazpívat si několik trampských písniček. Krátké klaunské vystoupení Maki  Hanákové bylo zároveň poděkováním za službu Míle Čermákové…

Pamětníci i ti, kteří do SHM Klubu chodí jen krátce, se mohli zastavit nad kronikami, kde je zdokumentováno celé 25 leté působení  v Plzni.  Příjemné odpoledne proběhlo v setkání, rozhovorech i vzpomínkách.

Všichni se vraceli do svých domovů spokojeni a obohaceni o to, co mohli prožít a s kým se setkali. Kéž Pán provází svou milostí a požehnáním každého, kdo naším SHM Klubem v uplynulých letech prošel!

Více fotek zde.